Over ons

BQB vzw

In het voorjaar van 2010 vroeg Steven De Ceuster, al jaren dé drijvende kracht achter het verenigde quizleven in Vlaanderen, de hulp in van enkele vrijwilligers om samen met hem een Belgische QuizBond op te richten. Na een eerste vergadering in augustus volgden nog een vijftal vervolgvergaderingen, waarop heel wat denk- en doewerk verricht werd. Uiteindelijk werd de oprichting van de BQB vzw wereldkundig gemaakt op zaterdag 4 juni 2011, de dag van het WK Quizzen 2011. Waarom er juist gekozen werd voor een vzw, vindt u hier.

Sponsoren

Bent u een bedrijf dat in de quizwereld een ideale afzetmarkt vindt voor uw product? Wil u uw bedrijf associëren met kennis? ... Dan bent u hier aan het goede adres. Neem contact op met onze Cel Externe Werking via celvoorzitters@bqb.be om te bekijken hoe we elkaar kunnen vinden in een sponsordeal.

Statuten

De laatste versie van de statuten van de BQB vzw zoals ze werden neergelegd en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad kan u hier downloaden.

Organogram

Wie is Wie?

De BQB vzw draait op de inzet van vele vrijwilligers, die elk hun steentje bijdragen aan de goede werking van quizzen in Vlaanderen, vaak achter de schermen. Onze Kudos gaan alvast uit naar enkele mensen die zich reeds lang inzetten voor de Vlaamse Quizwereld:

Subscribe to RSS - Over ons