Ledeninformatie

Registreer je als lid van de BQB

Steun je de werking en de doelen van de BQB vzw? Vul dan onderstaand formulier in om aan te sluiten als lid. Je ploegnaam kan je hier registreren.
Opgelet: wie lid wordt gedurende het seizoen (tussen 1 augustus 2015 en 1 juni 2016), is lid tot de start van het nieuwe seizoen (op 1 augustus 2016). Wie lid wordt tussen 1 juni 2016 en 1 augustus 2016 is lid voor het volgend seizoen, dat dus van start gaat op 1 augustus 2016.

Gegevens wijzigen

Voor het wijzigen van je gegevens als lid van de BQB vzw of van je ploegregistratie volstaat het om een mailtje te sturen naar leden@bqb.be met als onderwerp "Wijziging".

Onder wijzigingen verstaan we het volgende:

  • Wijzigen van je e-mailadres
  • Wijzigen van je voorkeuren qua e-mailberichten
  • Wijzigen van je provincie
  • Wijzigen van de verantwoordelijke van je ploeg
  • Wijzigen van je status als organiserende ploeg
  • Algemene vragen en opmerkingen ivm je lidmaatschap

Waarom Lid Worden?

Is quizzen één van je hobbys?

Als je regelmatig in een quizzaal vertoeft, gebruik maakt van handige ondersteunende diensten als de quizkalender en het LosFlippos-forum om quizzen op te zoeken en quizbesprekingen na te lezen, en af en toe de ranking raadpleegt om te zien hoe je ploeg het doet, kan je er moeilijk omheen: je bent een quizzer! Je bent hierin echter niet alleen. Ook anderen vinden plezier in het beantwoorden van vragen. Interessante, triviale, encyclopedische of trashvragen, dat maakt meestal niet uit. Zolang er maar vragen zijn, met correcte en éénduidige antwoorden.

Subscribe to RSS - Ledeninformatie